Skip to main content
Навчально-інформаційний портал ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
You are not logged in. (Log in)

Course info

  1. Home
  2. Courses
  3. 181 Харчові технології
  4. ОСтКЯХП
  5. Summary

Основи стандартизації та контролю якості харчових продуктів (викл. Олена Осьмина)

  • Teacher: Олена Осьмина

Blocks

Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • My courses

    • ForumНовини сайту

    • My courses

    • Courses

      • 181 Харчові технології

        • Організація обслуговування і сервіс_1

        • ТВКП_2024_1

        • Технологія зберігання і транспортування продовольч...

        • ЗПС

        • Основи барної справи

        • Іспит_ХТ 2025

        • ТВКП 1

        • Технологічна та виробнича практика

        • ТВКП

        • Санітарія та гігієна

        • Загальна хімія

        • ОСтКЯХП

      • 051 Економіка

      • 071 Облік і оподаткування

      • 072 Фінанси, банківська справа та страхування

      • 075 Маркетинг

      • 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • 123 Комп'ютерна інженерія

      • Курс загальноосвітніх предметів

      • Вибіркові дисципліни

Blocks

You are not logged in. (Log in)
ОСтКЯХП
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Data retention summary
Get the mobile app
This page is: General type: incourse. Context Course: Основи стандартизації та контролю якості харчових продуктів (викл. Олена Осьмина) (context id 44665). Page type course-info.