Перейти до головного вмісту
Навчально-інформаційний портал ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

181 Харчові технології

  1. На головну
  2. Курси
  3. 181 Харчові технології
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
Організація обслуговування і сервіс в закладах ресторанного господарства (викл. Ричицький Б.С.)
Технологія виробництва кулінарної продукції (викл. Ричицький Б.С.)
Технологія зберігання і транспортування продовольчих товарів
Захист прав споживачів
Основи барної справи
Кваліфікаційний іспит 2025
Технологія виробництва кулінарної продукції
Технологічна та виробнича практика
Технологія виробництва кулінарної продукції (навчальна практика)
Санітарія та гігієна
Загальна хімія
Основи стандартизації та контролю якості харчових продуктів (викл. Олена Осьмина)
Маркетинг_ХТ
Організація обслуговування і сервіс в закладах ресторанного господарства
Особливості кухні народів світу
Сучасна українська кухня
Устаткування закладів ресторанного господарства
Товарознавство харчових продуктів
Інформаційні системи і технології
Мікробіологія та фізіологія харчування
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • ФорумНовини сайту

    • Мої курси

    • Курси

      • 051 Економіка

      • 071 Облік і оподаткування

      • 072 Фінанси, банківська справа та страхування

      • 075 Маркетинг

      • 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • 123 Комп'ютерна інженерія

      • 181 Харчові технології

        • Організація обслуговування і сервіс_1

        • ТВКП_2024_1

        • Технологія зберігання і транспортування продовольч...

        • ЗПС

        • Основи барної справи

        • Іспит_ХТ 2025

        • ТВКП 1

        • Технологічна та виробнича практика

        • ТВКП

        • Санітарія та гігієна

        • Загальна хімія

      • Курс загальноосвітніх предметів

      • Вибіркові дисципліни

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
Ця сторінка: General type: coursecategory. Context Категорія: 181 Харчові технології (context id 18931). Page type course-index-category.