Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Polski (pl)
Ви не пройшли ідентифікацію (
Увійти
)
181 Харчові технології
На головну
Курси
181 Харчові технології
Категорії курсів
051 Економіка
071 Облік і оподаткування
072 Фінанси, банківська справа та страхування
075 Маркетинг
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
123 Комп'ютерна інженерія
181 Харчові технології
Курс загальноосвітніх предметів
Вибіркові дисципліни
Пошук курсів
Пошук курсів
1
Сторінка 1
2
Сторінка 2
»
Наступна сторінка
Організація обслуговування і сервіс в закладах ресторанного господарства (викл. Ричицький Б.С.)
Технологія виробництва кулінарної продукції (викл. Ричицький Б.С.)
Технологія зберігання і транспортування продовольчих товарів
Захист прав споживачів
Основи барної справи
Кваліфікаційний іспит ХТ 2023
Технологія виробництва кулінарної продукції
Технологічна та виробнича практика
Технологія виробництва кулінарної продукції (навчальна практика)
Санітарія та гігієна
Загальна хімія
Основи стандартизації та контролю якості харчових продуктів
Маркетинг_ХТ
Організація обслуговування і сервіс в закладах ресторанного господарства
Особливості кухні народів світу
Сучасна українська кухня
Устаткування закладів ресторанного господарства
Товарознавство харчових продуктів
Інформаційні системи і технології
Мікробіологія та фізіологія харчування
1
Сторінка 1
2
Сторінка 2
»
Наступна сторінка