Перейти до головного вмісту
Навчально-інформаційний портал ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. 181 Харчові технології
  4. Організація виробництва в закладах ресторанного го...
  5. Резюме

Організація виробництва в закладах ресторанного господарства

  • Викладач: Шеманська Євгенія

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • ФорумНовини сайту

    • Мої курси

    • Курси

      • 181 Харчові технології

        • Організація обслуговування і сервіс_1

        • ТВКП_2024_1

        • Технологія зберігання і транспортування продовольч...

        • ЗПС

        • Основи барної справи

        • Іспит_ХТ 2025

        • ТВКП 1

        • Технологічна та виробнича практика

        • ТВКП

        • Санітарія та гігієна

        • Загальна хімія

        • Організація виробництва в закладах ресторанного го...

      • 051 Економіка

      • 071 Облік і оподаткування

      • 072 Фінанси, банківська справа та страхування

      • 075 Маркетинг

      • 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • 123 Комп'ютерна інженерія

      • Курс загальноосвітніх предметів

      • Вибіркові дисципліни

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
Ця сторінка: General type: incourse. Context Курс: Організація виробництва в закладах ресторанного господарства (context id 35486). Page type course-info.