Skip to main content
Навчально-інформаційний портал ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
You are not logged in. (Log in)

181 Харчові технології

  1. Home
  2. Courses
  3. 181 Харчові технології
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
Організація обслуговування і сервіс в закладах ресторанного господарства (викл. Ричицький Б.С.)
Технологія виробництва кулінарної продукції (викл. Ричицький Б.С.)
Технологія зберігання і транспортування продовольчих товарів
Захист прав споживачів
Основи барної справи
Кваліфікаційний іспит 2025
Технологія виробництва кулінарної продукції
Технологічна та виробнича практика
Технологія виробництва кулінарної продукції (навчальна практика)
Санітарія та гігієна
Загальна хімія
Основи стандартизації та контролю якості харчових продуктів (викл. Олена Осьмина)
Маркетинг_ХТ
Організація обслуговування і сервіс в закладах ресторанного господарства
Особливості кухні народів світу
Сучасна українська кухня
Устаткування закладів ресторанного господарства
Товарознавство харчових продуктів
Інформаційні системи і технології
Мікробіологія та фізіологія харчування
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page

Blocks

Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • My courses

    • ForumНовини сайту

    • My courses

    • Courses

      • 051 Економіка

      • 071 Облік і оподаткування

      • 072 Фінанси, банківська справа та страхування

      • 075 Маркетинг

      • 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • 123 Комп'ютерна інженерія

      • 181 Харчові технології

        • Організація обслуговування і сервіс_1

        • ТВКП_2024_1

        • Технологія зберігання і транспортування продовольч...

        • ЗПС

        • Основи барної справи

        • Іспит_ХТ 2025

        • ТВКП 1

        • Технологічна та виробнича практика

        • ТВКП

        • Санітарія та гігієна

        • Загальна хімія

      • Курс загальноосвітніх предметів

      • Вибіркові дисципліни

Blocks

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Data retention summary
Get the mobile app
This page is: General type: coursecategory. Context Category: 181 Харчові технології (context id 18931). Page type course-index-category.